Форум Рукшиного

Теми для публікацій та розмов


Наша школа
2 січня 2011 Юлія Тюріна

:)
2 січня 2011 Юлія Тюріна

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Тюріна Юлія, користувач 1ua
Юлія Тюріна
Тема: Наша школа
Автор: Прес-служба    20.02.2007 20:06
 http://www.oda.cv.ua... width=120 height=90>Таке завдання поставив сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Куліш під час наради, яку він провів з учасниками будівництва школи в с. Рукшин Хотинського району.
На нараді, в якій взяли участь начальник управління капітального будівництва ОДА, керівництво району, представники підрядників, які ведуть будівництво, Рукшинський сільський голова, було вирішено розпочати роботи з завершення довгобуду вже в наступний понеділок. Першого вересня нова школа має відкрити двері для рукшинських дітей.

2 січня 2011

Тюріна Юлія, користувач 1ua
Юлія Тюріна
Тема: Наша школа

24.09.2009 12:26

Створено шкільний освітній округ |  Освіта

Днями на базі Рукшинської ЗОШ І-ІІІст. відбулось спільне засідання сільських голів Пригородоцької, Рукшинської, Чепоніської сільських рад та директорів Рукшинської ЗОШ І-ІІІ ст., Чепоніської ЗОШ І-ІІст., Пригородоцької ЗОШ І-ІІст., Орестівської ЗОШ Іст. за участю начальника відділу освіти Хотинської РДА О.В.Плаксивого, на якому підписано документ про створення добровільного освітнього об'єднання - шкільного освітнього округу 'Рукшинський освітній округ' та вступ до нього вищезгаданих освітніх установ. Метою створення такого об'єднання є: розвиток здібностей, обдарувань і талантів дітей, створення профільних класів з поглибленим вивченням окремих предметів.

    2 січня 2011


    1


      Закрити  
      Закрити